Üdvözlöm a honlapomon!
Bemutatkozás!
Móricz Zsuzsanna a nevem. Régóta foglalkozom madarak tartásával, tenyésztésével. A kislányom születése után kezdtem el fürjeket tartani az egészséges tojásuk miatt. Annyira megszerettem ezeket a kis madarakat, hogy elkezdtem velük nagyobb mennyiségben foglalkozni. Én mindent fürjtojással készítek a hagymás tojástól a rántott hús bundájáig, néha még tésztát is gyúrok belöle. Szerencsére egyre nagyobb az érdeklődés az egészséges, vitaminokkal gazdag fürjtojás iránt, ezért kiváltottam az östermelőit erre a termékre.
A fürjeken kívűl foglakozom még törpekacsával két színben /fekete, fehér/, nagy testű magyar kacsával és pézsma récével /sávozott mintával/.
Miért pont a fürj?
Tojása:
- Magas a telitetlen zírsavak aránya: omega 3, omega 6 /javítja a gyerekek figyelmét, koncentráció képességét és memoriáját, kismamáknál a magzat idegrendszerét, felnőteknél vérnyomásproblémákkal küszdöknek, fogyni vágyoknak, gyulladásos betegségek ellen is kiváló/
- Magas ásványi anyag tartalma: Foszfor, szelén, magnézium, cink és vas /gyerekeknek, sportoloknak, kismamáknak fontos a megfelelő vaspotlás/
- Magas a vitamin tartalma: A- vitamin, B1-, B2-, B6-, B12- vitamin, C-vitamin, D- vitamin, E- vitamin
- Alacsony kolszterinszintje miatt a koleszterin gondokkal köszködök is nyugodtan fogyaszthatják
- Természetes vágyfokozó nőknél, férfiaknál egyaránt
- Kúraszerű alkalmazása segít magas vérnyomás, gyomorfekély, emésztési zavarok, kötöhártya gyulladás, csalánkiütés, máj betegségek, cukor betegségek, allergia, asztma, véeszegénység, migrén, kóros elhízás, vese bántalmak és a magas koleszterinszint legyőzésében.
- Segíti a haj természetes szépségét, és fokozza a hajnővekedést
- A szépségiparban különféle arcpakolásokban használják fel, lassítja a bőr öregedését
Húsa:
- Már Mátyás király korában is inyenc falatnak számított
- Egészséges, hiszen koleszterinben és zsírban szegény, vasban, vitaminokban viszont gazdag húsféle.
|